Design magazin
Design magazin
Konyhai Szék

Coupe

Konyhai Szék Ez a széklet úgy van kialakítva, hogy elősegítse a semleges ülő-álló testtartás fenntartását. Az emberek mindennapi viselkedésének megfigyelésével a tervező csapat felfedezte, hogy az embereknek rövidebb ideig ki kell ülniük a széken, például egy gyors szünetet tartva a konyhában, ami arra ösztönözte a csapatot, hogy hozzon létre ezt a széket kifejezetten az ilyen viselkedéshez. Ez a szék minimális alkatrészekkel és szerkezetekkel van kialakítva, így a szék megfizethető és költséghatékony lehet mind a vevők, mind az eladók számára, figyelembe véve a gyártók termelékenységét.

Projekt neve : Coupe, A tervezők neve : Nagano Interior Industry Co.,Ltd., Ügyfél neve : Nagano Interior Industry Co.,Ltd.

Coupe Konyhai Szék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.