Design magazin
Design magazin
A Kinetikus Elektronikus Dob Show

E Drum

A Kinetikus Elektronikus Dob Show A giroszféra ihlette. a show számos elemet ötvöz, amelyek együttesen rendkívüli élményt teremtenek. A telepítés megváltoztatja alakját, és dinamikus környezetet teremt a dobos számára a fellépéshez. Az Edrum megszakítja a hangfény és a tér közötti akadályt, mindegyik hangzás fényre fordul.

Projekt neve : E Drum, A tervezők neve : Idan Herbet, Ügyfél neve : Teta Music , Cochavi&Klein.

E Drum A Kinetikus Elektronikus Dob Show

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.