Design magazin
Design magazin
Lakóház

SV Villa

Lakóház Az SV Villa előfeltétele, hogy egy olyan városban éljen, amely a vidék kiváltságaival és a kortárs formatervezéssel rendelkezik. A hely összehasonlíthatatlan kilátással a Barcelona városára, a Montjuic hegységre és a Földközi-tengerre a háttérben, szokatlan világítási körülményeket teremt. A ház a helyi alapanyagokra és a hagyományos gyártási módszerekre összpontosít, miközben fenntartja az esztétika nagyon magas szintjét. Ez egy ház, amely érzékeny és tiszteletben tartja helyét

Projekt neve : SV Villa, A tervezők neve : Jofre Roca Calaf, Ügyfél neve : Jofre Roca Arquitectes.

SV Villa Lakóház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.