Design magazin
Design magazin
Csomagolás

Winetime Seafood

Csomagolás A Winetime Seafood sorozat csomagolásának meg kell adnia a termék frissességét és megbízhatóságát, kedvezően kell különböztetnie a versenytársaktól, harmonikusnak és érthetőnek kell lennie. A használt színek (kék, fehér és narancs) kontrasztot teremtenek, hangsúlyozzák a fontos elemeket és tükrözik a márka pozicionálását. A kidolgozott egyetlen egyedi koncepció megkülönbözteti a sorozatot a többi gyártótól. A vizuális információ stratégiája lehetővé tette a sorozat termékskálájának azonosítását, az illusztrációk használata a képek helyett érdekessé tette csomagolást.

Projekt neve : Winetime Seafood, A tervezők neve : Olha Takhtarova, Ügyfél neve : SOT B&D.

Winetime Seafood Csomagolás

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.