Design magazin
Design magazin
Előcsarnok

Liantan Shi

Előcsarnok Egy nagy szobrászati forma alkalmazása a tér átformálására és a vizuális fókusz létrehozására Először készítsen egy nagy, ívelt mennyezetet fafelülettel a bejárat magasságán, és alkotjon egy alakot a görbe alján. Ezután a jobb oldalon a tengelyoszlopot ellipszisre díszítjük, és a felületét három lótuszszirom veszi körül. A vizuális élmény szerint ez olyan, mint egy "kezdő lótusz", amely az egész előcsarnokot viszi.

Projekt neve : Liantan Shi, A tervezők neve : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Ügyfél neve : B.P.S design.

Liantan Shi Előcsarnok

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.