Design magazin
Design magazin
Az Uszodák

Termalija Family Wellness

Az Uszodák A Termalija Family Wellness az Enota által az elmúlt tizenöt évben a Terme Olimia-ban épített projektsorozat legújabb eleme, és befejezi a gyógyfürdő komplexum teljes átalakítását. Távolról nézve a tetraéderes kötetek új csoportosított szerkezete alakja, színe és mérete megfelel a környező vidéki épületek klaszterének, amely vizuálisan kiterjed a komplexum szívébe. Az új tető nagy nyári árnyékként működik, és nem bántalmazza az értékes külső terek egyikét sem.

Projekt neve : Termalija Family Wellness, A tervezők neve : Enota, Ügyfél neve : Terme Olimia.

Termalija Family Wellness Az Uszodák

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.