Design magazin
Design magazin
A Világítás

Capsule

A Világítás A lámpa alakja A kapszula megismétli a modern világban elterjedt kapszula formáját: gyógyszerek, építészeti szerkezetek, űrhajók, termoszok, csövek, időkapszulák, amelyek évtizedek óta továbbítják az üzeneteket az leszármazottak számára. Kétféle lehet: standard és hosszúkás. A lámpák több színben kaphatók, változó átláthatósággal. A nejlon kötelekkel történő kötés kézzel készített hatást ad a lámpának. Univerzális formája a gyártás és a tömegtermelés egyszerűségének meghatározása volt. Fő előnye, hogy megtakarítson a lámpa gyártási folyamatában.

Projekt neve : Capsule, A tervezők neve : Natalia Komarova, Ügyfél neve : Alter Ego Studio.

Capsule A Világítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.