Design magazin
Design magazin
Ház

Zen Mood

Ház A Zen Mood egy fogalmi projekt, amely három fő mozgatórugóra összpontosít: minimalizmus, alkalmazkodóképesség és esztétika. Az egyes szegmenseket különféle formákkal és felhasználásokkal kötik össze: házak, irodák vagy bemutatótermek két formátum felhasználásával állíthatók elő. Mindegyik modult 3,20 x 6,00 m-rel tervezték, 19 m2-en elrendezve, 01 vagy 02 emeleten belül. A szállítás elsősorban teherautókkal történik, és egy nap alatt is szállítható és telepíthető. Ez egy egyedülálló, kortárs formatervezés, amely egyszerű, élénk és kreatív tereket hoz létre, tiszta és iparosított konstruktív módszerrel.

Projekt neve : Zen Mood, A tervezők neve : Francisco Eduardo Sá and Felipe Savassi, Ügyfél neve : Felipe Savassi Modular Studio.

Zen Mood Ház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.