Design magazin
Design magazin
A Szálloda

Shanghai Xijiao

A Szálloda Ez a projekt egy átalakított, öt emeletes villa a sanghaji külvárosban, körülbelül 1000 négyzetméter nagyságú. A dekoráció élénk új kínai hangulatot kölcsönöz a mennyezetről a kő elrendezéséhez a padlón. A mennyezetet fekete festés és szürke rozsdamentes acél lemez díszíti, amely lehetővé teszi a rejtett fény átjutását a résekben. Az olyan anyagokat, mint a fa furnér, a rozsdamentes acél és az új kínai érzetet jelző festmény összekeverik, hogy új kínai érzetet teremtsenek. Összességében a formatervezés célja az, hogy közelebb hozza az embereket Sanghajhoz, és lényegében közelebb hozzon magához.

Projekt neve : Shanghai Xijiao, A tervezők neve : Yuefeng ZHOU, Ügyfél neve : Liang DING & Yuefeng ZHOU.

Shanghai Xijiao A Szálloda

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.