Design magazin
Design magazin
Étterem

Yucoo

Étterem Az esztétika fokozatos érettségével és az ember esztétikai változásaival a modern stílus, amely kiemeli az öniséget és az egyéniséget, a tervezés fontos elemeivé vált. Ez az eset egy étterem, a tervező fiatalos űrélményt kíván létrehozni a fogyasztók számára. Világoskék, szürke és zöld növények természetellenes kényelmet és alkalmatosságot teremtenek a hely számára. A kézzel szőtt rattan és fém csillár magyarázza az ember és a természet ütközését, megmutatva az egész étterem életképességét.

Projekt neve : Yucoo, A tervezők neve : Ren Xiaoyu, Ügyfél neve : 1-Cube Design.

Yucoo Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.