Design magazin
Design magazin
Ház

Basalt

Ház A kényelem és az elegáns kialakítás érdekében készült. Ez a kivitel igazán vonzó és figyelemre méltó belül és kívül. Jellemzői a tölgyfa, az ablakok, amelyek rengeteg napfényt hoznak be, és nyugtató a szemre. Szépsége és technikája alapján elbűvölő. Miután ebben házban tartózkodsz, csak észreveheted a nyugalmat és az oázis érzést, amely átveszi téged. A fák szellője és a környező nap sugarai miatt ez ház egyedülálló hely lehet a forgalmas városi élettől távol tartózkodni. A bazalt ház úgy épült, hogy különféle embereket fogadjon el.

Projekt neve : Basalt, A tervezők neve : Aamer Qaisiyah, Ügyfél neve : Aamer A. Qaisiyah.

Basalt Ház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.