Design magazin
Design magazin
A Belsőépítészet

Suzhou MZS Design College

A Belsőépítészet Ez a projekt Szucsouban található, amelyet a hagyományos kínai kertterv jól ismer. A tervező igyekezett összehozni mind a modernista érzékenységét, mind a Suzhou-i népnyelvet. A tervezés a hagyományos szucsoui építészetből veszi át a figyelmet: meszelt gipszfalakkal, holdajtókkal és bonyolult kerti építészettel alkalmazzák a szuzhoui népnyelv újragondolását kortárs kontextusban. A bútorokat újrahasznosított ágakkal, bambusz és szalmakötelekkel hozták létre a hallgatók részvételével, ami különleges jelentést adott ennek az oktatási térnek.

Projekt neve : Suzhou MZS Design College, A tervezők neve : Miaofei (Fiona) Jiang, Ügyfél neve : .

Suzhou MZS Design College A Belsőépítészet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.