Design magazin
Design magazin
A Márka Identitás

Pride

A Márka Identitás A Pride márka formatervezéséhez a csapat több módon is felhasználta a célközönség tanulmányozását. Amikor a csapat kidolgozta a logót és a vállalati identitást, figyelembe vette a pszichogeometria szabályait - a geometriai formák hatását az egyes pszicho-típusú emberekre és választásukat. Ezenkívül a formatervezésnek bizonyos érzelmeket kellett volna keltenie a közönség körében. A kívánt eredmény elérése érdekében a csapat a szín egy emberre gyakorlásának szabályait alkalmazta. általánosságban az eredmény befolyásolta a vállalat összes termékének tervezését.

Projekt neve : Pride, A tervezők neve : Oleksii Chernov, Ügyfél neve : PRIDE.

Pride A Márka Identitás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.