Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Gitár

Black Hole

A Multifunkcionális Gitár A fekete lyuk egy többfunkciós gitár, amely hard rock és metal zenei stílusokon alapul. A test formája kényelmet nyújt a gitárosoknak. Fel van szerelve egy folyadékkristályos kijelzővel az előlapon, hogy vizuális effektusokat és tanulási programokat generáljon. A gitár nyakának mögötti Braille-táblák segíthetnek vakok vagy gyengén látó embereknek gitározni.

Projekt neve : Black Hole, A tervezők neve : Pouladvar, Ügyfél neve : Pouladvar Design Group.

Black Hole A Multifunkcionális Gitár

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.