Design magazin
Design magazin
A Belsőépítészet

104 Cafe

A Belsőépítészet A projekt étkezés, kávéfőzés, találkozók, csoportmunka, a munkatársak ösztönzésének ösztönzésére, friss ötletek ösztönzésére és az együttműködés fellendítésére szolgál. Ennek célja, hogy multifunkcionális hely legyen. A tervezők újabb fogalmat adtak a térhez, az idő fogalmát. Tervezőink arra törekedtek, hogy az idő fogalmát kifejezzék ennek a multifunkcionális kávézónak és az agilis irodaterületnek a változó térbeli vonatkozásaival. Idővel, a megfelelő funkcionális területrendezés szerint, lehetővé teszi a szellem meghatározását a vállalat számára.

Projekt neve : 104 Cafe, A tervezők neve : PEI CHIEH LU, Ügyfél neve : 104 Corporation.

104 Cafe A Belsőépítészet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.