Design magazin
Design magazin
A Konyakos Üveg

30s

A Konyakos Üveg A munkát konyak ivására tervezték. Üvegstúdióban szabadon fújják. Ez minden üvegdarabot egyedivé tesz. Az üveg könnyen megragadható, és minden szempontból érdekes. Az üveg alakja a különféle szögekből származó fényt tükrözi, ami további élvezetet biztosít az iváshoz. A csésze lelapított alakja miatt az üveget az asztalra teheti úgy, ahogy az egyik oldalán pihen. A mű neve és ötlete ünnepli a művész öregedését. A forma tükrözi az öregedés árnyalatait, és hivatkozik az érett konyak minőségének javításának hagyományára.

Projekt neve : 30s , A tervezők neve : Saara Korppi, Ügyfél neve : Saara Korppi.

30s  A Konyakos Üveg

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.