Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Gyűrű

Blue Daisy

A Multifunkcionális Gyűrű A százszorszépek kompozit virágok, két virággal, amelyek egybe vannak építve, egy belső és egy külső sziromrészbe. Ez szimbolizálja az igaz szerelem vagy a végső köteléket képviselő kettő összefonódását. A formatervezés ötvözi a százszorszép virág egyediségét, lehetővé téve a viselője számára, hogy többféle módon viselje a Kék százszorszépét. A szirmok kék zafírjait úgy választják, hogy hangsúlyozzák a remény, vágy és szeretet ihletét. A központi virágsziromra kiválasztott sárga zafír elkényezteti a használót, hogy érezze az öröm és a büszkeség érzetét, ezáltal teljes nyugalmat és magabiztosságot adva viselőjének az elegancia megjelenítésében.

Projekt neve : Blue Daisy, A tervezők neve : Teong Yan Ni, Ügyfél neve : IVY TEONG.

Blue Daisy A Multifunkcionális Gyűrű

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.