Design magazin
Design magazin
Asztal

Liquid

Asztal A Liquid könnyű és erős modern asztali formatervezés, amelyet a természetben található dinamikus és folyékony szerkezetek ihlette. Már rengeteg asztaltervezés létezik, az értelmes terv létrehozása kihívást jelent. De a folyékony nem a szokásos asztal, azáltal, hogy kiváló minőségű E-üvegszállal dúsított epoxit választ, nemcsak asztal néz ki könnyűnek, hanem csak 14 kiló súlyú. Ennek és időtlen kialakításának köszönhetően könnyen mozgathatja minden helyben.

Projekt neve : Liquid, A tervezők neve : Mattice Boets, Ügyfél neve : Mattice Boets.

Liquid Asztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.