Design magazin
Design magazin
Ékszer Gyűjtemény

Merging Galaxies

Ékszer Gyűjtemény Olga Yatskaer, a Merging Galaxies ékszergyűjteménye három fő elemre épül, amelyek közül kettő két különböző méretben készül, amelyek galaxisokat, bolygórendszereket és bolygót képviselnek. A darabok léteznek arany / lapis lazuli, arany / jade, ezüst / onik és ezüst / lapis lazuli formájában. Minden elem hátulján hálózati alakú kialakítás van, amely gravitációs erőket képvisel. Ily módon a darabok kopás közben folyamatosan átalakulnak, miközben az elemek megfordulnak. Sőt, az optikai illúziókat finom metszetek révén hozzák létre, mintha apró drágakövek lennének.

Projekt neve : Merging Galaxies, A tervezők neve : Olga Yatskaer, Ügyfél neve : Queensberg.

Merging Galaxies Ékszer Gyűjtemény

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.