Design magazin
Design magazin
A Kézitáska

Lemniscate

A Kézitáska A kis méretű kézitáskák sokoldalúak nappali és éjszakai használatra. Az „végtelenség” szimbólum kialakító fogantyúval nem találhatók fantáziadús kiegészítők a kézitáskához. A fő anyag a bőr, amely az elegancia és a harmónia mutatója. a formatervezés célja, hogy tükrözze a modern és fényűző életmódot egyszerű és közvetlen módon, egyensúlyban. Ezáltal ez a táska a minimalista divatot testesíti meg.

Projekt neve : Lemniscate , A tervezők neve : Ho Kuan Teck, Ügyfél neve : MYURÂ.

Lemniscate  A Kézitáska

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.