Design magazin
Design magazin
Fotel

Lollipop

Fotel A Lollipop fotel a szokatlan formák és a divatos színek kombinációja. Sziluetteinek és színelemeinek távolról kellett kinézniük, mint cukorkáknak, ugyanakkor fotelnek illeszkednie kell a különböző stílusok belső tereihez. A chupa-chups alakja képezte a kartámaszok alapját, a hátsó ülés és az ülés pedig klasszikus cukorka formájában készültek. A Lollipop fotel olyan emberek számára készült, akik szeretik a merész döntéseket és a divatot, de nem akarják feladni a funkcionalitást és a kényelmet.

Projekt neve : Lollipop, A tervezők neve : Natalia Komarova, Ügyfél neve : Alter Ego Studio.

Lollipop Fotel

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.