Design magazin
Design magazin
Az Étterem

La Boca Centro

Az Étterem A La Boca Centro egy három évre korlátozott bár- és ételcsarnok, amelynek célja a spanyol és japán konyha kulturális cseréje. Amikor a nyüzsgő barcelonaiba látogatunk, a város gyönyörű hozzáadása és a vidám, nagylelkű Katalónia emberekkel való kapcsolatfelvétel inspirálta tervünket. Ahelyett, hogy a teljes reprodukciót ragaszkodnánk, a részleges lokalizációra koncentráltunk, hogy az eredetiség megragadható legyen.

Projekt neve : La Boca Centro, A tervezők neve : Aiji Inoue, Ügyfél neve : La Boca Centro.

La Boca Centro Az Étterem

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.