Design magazin
Design magazin
Lámpa

Jal

Lámpa A Just Another lámpa, a Jal három három alapelvre épül: az egyszerűségre, a minőségre és a tisztaságra. Ez magában foglalja a formatervezés egyszerűségét, az anyagok minőségét és a termék tisztaságát. Ezt alapvetőnek tartották, de ugyanakkor mind az üveg, mind a fény szempontjából jelentőséget tulajdonítottak. Emiatt a Jal sokféle módon, formátumban és összefüggésben használható.

Projekt neve : Jal, A tervezők neve : David Grifols, Ügyfél neve : Mos.

Jal Lámpa

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.