Design magazin
Design magazin
Csap

Moon

Csap Ennek a csapnak a szerves megjelenését és a görbék folytonosságát a hold félhold fázisa ihlette. A Moon fürdőszoba csap egyedülálló formában integrálja a testet és a fogantyút. Kör alakú keresztmetszet emelkedik a csap aljától a kilépő kifolyóig, létrehozva a Hold csap profilját. A tiszta vágás elválasztja a testet a fogantyúról, miközben a térfogat kompakt.

Projekt neve : Moon, A tervezők neve : David Grifols, Ügyfél neve : MOS.

Moon Csap

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.