Design magazin
Design magazin
Szakácskönyv

12 Months

Szakácskönyv A 12 hónapos dohányzóasztal szakácskönyvet, debütáló szerző, Eva Bezzegh, 2017. novemberében indította el az Artbeet Publishing. Ez egy egyedülálló festői művészeti cím, amely havi megközelítésben bemutatja szezonális salátákat, amelyek a világ minden tájáról különböző konyhák ízlését mutatják be. A fejezetek az évszakok változásait követik a tányérokon és a természetben egész évben, 360pp-ban, szezonális recepteket és megfelelő ételeket, helyi tájat és életportrókat felsorolva. Amellett, hogy nem-hasonló tematikus receptgyűjtemény, tartós művészi könyvélményt ígér.

Projekt neve : 12 Months, A tervezők neve : Eva Bezzegh, Ügyfél neve : Artbeet.

12 Months Szakácskönyv

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.