Design magazin
Design magazin
Mennyezeti Lámpa

Mobius

Mennyezeti Lámpa A Mobius-sáv alakú M-lámpa absztrakt testnek tűnik a feje fölött. A kézzel készített lámpák és az egyes formák kissé különböznek egymástól. A lámpa több rétegű hajlított rétegelt lemezből áll, majd csiszolva, dió furnérral és lakkkal borítva, meleg hangulatot kölcsönöz a helyének. A tervező megpróbálta megtalálni az egyensúlyt az egyszerű formák és az érzelmi formatervezés között. A Mobius szalag intelligens alakja, amely mindig különböző látószögből néz ki. A vékony fénysáv hangsúlyozza ezt az absztrakt vonalat és a képet egészíti ki.

Projekt neve : Mobius, A tervezők neve : Anastassiya Koktysheva, Ügyfél neve : Filo by Anastassiya Leonova.

Mobius Mennyezeti Lámpa

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.