Design magazin
Design magazin
Az Üzenetküldés

Moovin Card

Az Üzenetküldés A Moovin Card egy innovatív QR-kód alapú üzenetküldő eszköz, amely egy üdvözlőkártya és egy videoüzenet kombinációja. A Moovin lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy személyre szabott fotó- és videoüzeneteket készítsenek és csatolhassanak a Moovin App segítségével a fizikai üdvözlőkártyákhoz. A videoüzenetek a kártyákba már kinyomtatott QR-kódokhoz kapcsolódnak. A címzettnek egyszerűen be kell szkennelnie a QR-kódot a videó megtekintéséhez. A Moovin egy egyedülálló üzenetcsomagoló szolgáltatás, amely segíti az érzelmek továbbadását, amelyeket nehezen lehet szavakkal kifejezni.

Projekt neve : Moovin Card, A tervezők neve : Uxent Inc., Ügyfél neve : Moovin.

Moovin Card Az Üzenetküldés

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.