Design magazin
Design magazin
Medál

My Soul

Medál A My Soul Pendant egy klasszikus realizmus kortárs formatervezése, amely ötvözi a harmonikus és sima topológiát a virágok és a madár realizmusával. A szelektív liliomok és a kolibri nem véletlenszerű választás. A kolibri az erő szimbóluma az emberek számára, akik sokat éltek az életben, és a liliomok jól ismertek hosszú távú virágzásuk és szépségük miatt. A két szimbólum kombinációja időtlen lelket ábrázol, aki a szellemi növekedést az élet kihívásaival valósítja meg. Ez a medál felhasználható karkötő varázsaként.

Projekt neve : My Soul, A tervezők neve : Larisa Zolotova, Ügyfél neve : Larisa Zolotova.

My Soul Medál

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.