Design magazin
Design magazin
A Bakelitlemez

Tropical Lighthouse

A Bakelitlemez Az utolsó 9 zenei blog, műfaji korlátozások nélkül; jellemzője a csepp alakú borító, valamint a kapcsolat a vizuális elem és a zene között. Az utóbbi 9 zenei összeállításokat készít, amelyek mindegyike a zene fő témáját tartalmazza a vizuális koncepcióban. A Trópusi világítótorony a sorozat 15. összeállítása. A projektet a trópusi erdők hangjai ihlette, és a fő inspiráció a művész és Mtendere Mandowa zenész zenéje. A borító, promóciós videó és a vinillemez csomagolását a projekt keretében tervezték meg.

Projekt neve : Tropical Lighthouse, A tervezők neve : Robert Bazaev, Ügyfél neve : LAST 9.

Tropical Lighthouse A Bakelitlemez

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.