Design magazin
Design magazin
A Pékség Vizuális Identitása

Mangata Patisserie

A Pékség Vizuális Identitása A Mångata svédül romantikus jelenetként jelenik meg. A hold csillogó, útszerű tükröződése az éjszakai tengeren jön létre. A jelenet vizuálisan vonzó és elég különleges ahhoz, hogy megteremtse a márka imázsát. A fekete és arany színpaletta utánozza a sötét tenger hangulatát, és titokzatos, luxusvilágot adott a márka számára.

Projekt neve : Mangata Patisserie, A tervezők neve : M — N Associates, Ügyfél neve : M — N Associates.

Mangata Patisserie A Pékség Vizuális Identitása

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.