Design magazin
Design magazin
Fürdőszoba Mosogató

Morph

Fürdőszoba Mosogató A Morph egyedi tervezésű a fürdőszobai bútorok területén. A fő gondolat az volt, hogy a természetes formát beépítsék a mindennapi városi életbe. A mosdó lótusz alakú, amikor a vízcsepp esik rá. A mosdó alakja minden szempontból aszimmetrikus. Nagyon modern. Ez a mosdó poliésztergyanta és néhány további adalékanyagból készül, hogy az anyag bizonyos szerkezetét és textúráját megkapja. Ezt az anyagot nagyon nehéz károsítani, és ellenálló a vegyi anyagokkal és a karcolásokkal.

Projekt neve : Morph, A tervezők neve : Dimitrije Davidovic, Ügyfél neve : Dimitrije Davidovic.

Morph Fürdőszoba Mosogató

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.