Design magazin
Design magazin
Fülbevalók

Qashqai

Fülbevalók A formatervezés egyedi tulajdonságait kölcsönöz a Irán délnyugati részén található Qashqai nomádok kultúrájának. A kos-minta és a bojt egyaránt a Kilim mintáiból származik, az előbbi a termékenységet szimbolizálja, az utóbbi pedig azonnal emlékezetbe hozza a hagyományos Qashqai szőnyegek finomítóját. A selyem bojt sokféle színben kapható, hogy tökéletesen megfeleljen a bőr tónusának vagy ruhájának. A művész törzsével szerzett személyes tapasztalatából származó formatervezés a modernitás érzékét közvetíti egy nomád életmóddal.

Projekt neve : Qashqai, A tervezők neve : Arianaz Dehghan, Ügyfél neve : Arianaz Design.

Qashqai Fülbevalók

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.