Design magazin
Design magazin
Szőnyeg

feltstone rug

Szőnyeg Az érezhető kőből készült szőnyeg a valódi kövek optikai illúzióját nyújtja. Különböző típusú gyapjú kiegészíti szőnyeget. A kövek különböznek egymástól méretben, színben és magasan - a felület a természetben néz ki. Néhányuknak mohahatása van. Minden kavicsnak van egy habmaga, amelyet 100% gyapjú vesz körül. Ennek a puha magnak köszönhetően minden kő nyomás alatt nyomódik össze. A szőnyeg hátulja egy átlátszó szőnyeg. A kőket összevarrják és szőnyeggel.

Projekt neve : feltstone rug, A tervezők neve : Martina Schuhmann, Ügyfél neve : Flussdesign Martina Schuhmann GmbH.

feltstone rug Szőnyeg

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.