Design magazin
Design magazin
Lakás Belsőépítészet

The way we were

Lakás Belsőépítészet "Nincs olyan kérdés, amelyet az ember még elhitt, amely annyira boldogságot eredményez, mint egy jó kocsma vagy vendéglő." szerző: Samuel Johnson Base a brit egyedi pubkultúráról. Az ügyfelek és a tervezők konszenzusra jutnak, és várják, hogy olyan környezetet teremtsenek, amely biztosítja a rokonság érzetét és pihenjen a térben. A ház elképzelése alapján a legfontosabb a kézzelfogható tereket az immateriális tevékenységek befolyásolására használni, amelyek javíthatják a lakosok közötti érzelmi kapcsolatokat.

Projekt neve : The way we were, A tervezők neve : PEI CHIEH LU, Ügyfél neve : ISID Ltd..

The way we were Lakás Belsőépítészet

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.