Design magazin
Design magazin
A Vállalati Identitás

Ptaha

A Vállalati Identitás A formatervezés a minimalizmus skandináv esztétikájára és a természetes elemekre, például keményfémekre, bronzra, tömör fara, kőre összpontosított, és egyesítette ezt a márkát - színeit, formáját és más formatervezési elemeit. A Ptaha márka identitását úgy hozták létre, hogy figyelembe veszik a logó fő elemét - stilizált madár (Ptaha, fordítás ukrán nyelvről), amely a márkanevet szimbolizálja, ötvözi az ötlettel, és ugyanolyan stílusban néz ki, mint a cég bútorja.

Projekt neve : Ptaha, A tervezők neve : Roman Vynogradnyi, Ügyfél neve : Ptaha Furniture.

Ptaha A Vállalati Identitás

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.