Design magazin
Design magazin
Lakó Apartman

Urban Oasis

Lakó Apartman A projekt kialakítja a lakókörnyezetet, hogy kölcsönhatásba léphessen a lakossággal, és visszhangozza életmódját. A téreloszlás átrendezésével létrejön egy közbenső folyosó, amely semleges térként és csomópontként funkcionál, ahol a családtagok élete és különböző személyiségei összekapcsolódnak. Ebben a projektben a lakosok személyes karakterének kulcsa van a formatervezésben, és mélyen beágyazódik a térbe, és ezzel összhangban áll a projekt fő tervezési filozófiájával. Ezért ez a rezidencia az életmódot tükrözi azáltal, hogy beépíti a belső életmódot.

Projekt neve : Urban Oasis, A tervezők neve : Ya Chieh Lin and Shih Feng Chiu, Ügyfél neve : Urban Shelter Interiors Ltd..

Urban Oasis Lakó Apartman

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.