Design magazin
Design magazin
Étterem

George

Étterem George koncepciója: "étkezés, amelyet az ügyfél emlékeivel együtt terveztek". Ez egy olyan hely, amellyel véletlenül élvezhetik a mindennapi eseményeket, például étkezési és itatópartiákat, ápolva az amerikai kultúrát és a modern építészet történetét, amikor az ügyfél New Yorkban lakott. Ezért étterem egésze a New York-i örökség étterem imázsában épül, további épületek apránként készültek, jelezve a történelmi háttér érzetét. Ennek célja a fent említett koncepció beépítése, és sikerült maximalizálnunk ennek az épületnek a potenciálját.

Projekt neve : George, A tervezők neve : Aiji Inoue, Ügyfél neve : Doyle Collection.

George Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.