Design magazin
Design magazin
Az Adaptív Szőnyeg

Jigzaw Stardust

Az Adaptív Szőnyeg A szőnyegek rombuszból és hatszögből készülnek, könnyen egymás mellé helyezhetők, csúszásgátló felülettel. Tökéletes padlóburkolásra és akár a falakra is, a zavaró hangok csökkentésére. A darabok 2 különféle formában érkeznek. A világos rózsaszínű darabokat NZ gyapjúból kézzel varrja, hímzett vonalakkal, banánszálból. A kék darabokat gyapjúra nyomtatják.

Projekt neve : Jigzaw Stardust, A tervezők neve : Ingrid Kulper, Ügyfél neve : Ingrid kulper design AB.

Jigzaw Stardust Az Adaptív Szőnyeg

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.