Design magazin
Design magazin
Mosdó Bútor

Eva

Mosdó Bútor A tervező inspirációja a minimális tervezésből származott, és csendes, de üdítő funkcióként való felhasználását a fürdőszobában. Az építészeti formák és az egyszerű geometriai térfogat kutatása során derült ki. A medence potenciálisan olyan elem lehet, amely meghatározza a különböző tereket, és ezzel egyidőben egy középpontot a térbe. Nagyon könnyen kezelhető, tiszta és tartós is. Számos változat létezik, beleértve önálló, ülő padon és falra szerelhető, valamint egyszeri vagy dupla mosogatót. A színváltozások (RAL színek) segítik a formatervezés integrálását a térbe.

Projekt neve : Eva, A tervezők neve : iñaki leite, Ügyfél neve : iñaki leite, architect.

Eva Mosdó Bútor

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.