Design magazin
Design magazin
A Logó

Meet Chuanchuan

A Logó Egyre több étterem kezd kínálja Chuanchuan-t Kínában, egyfajta Szecsuán-konyhát. Legtöbbjük nem rendelkezik megfelelő vagy jó megjelenésű logóval, ami valahogy csökkenti fantasztikus ételeik vonzerejét. Ez a logó azonban két alapú grafikából, négyzetből és háromszögből áll, amelyek különféle élelmiszer-alapanyagokra vonatkoznak. Ennek a logónak a teljes alakja kerek alakú, amely a forró edényt szimbolizálja. Ezt a logót egyszerűbbé, könnyebben érthetővé és egyértelműbbé alakították, ami esetleg több ügyfelet vonzhat.

Projekt neve : Meet Chuanchuan , A tervezők neve : Sitong Liu, Ügyfél neve : Kinpak brand group.

Meet Chuanchuan  A Logó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.