Design magazin
Design magazin
A Fahéjas Tekercs Mézzel

Heaven Drop

A Fahéjas Tekercs Mézzel A Heaven Drop egy tiszta mézzel töltött fahéjas tekercs, amelyet tea felhasználnak. Az ötlet az volt, hogy két külön felhasznált ételt egyesítsen, és egy teljesen új terméket készítsen. A tervezőket a fahéjas tekercs felépítése ihlette, a henger formáját méztartályként használták, és a fahéjas tekercsek csomagolása céljából méhviaszt használták a fahéjas tekercsek elkülönítésére és csomagolására. A felületén egyiptomi alakok vannak feltüntetve, és azért van, mert az egyiptomiak voltak az első emberek, akik felismerték a fahéj fontosságát és kincsként használják a mézet! Ez a termék a mennyek szimbóluma lehet a teáscsészeiben.

Projekt neve : Heaven Drop, A tervezők neve : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Ügyfél neve : Creator studio.

Heaven Drop A Fahéjas Tekercs Mézzel

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.