Design magazin
Design magazin
Golyóstoll

Possibilities

Golyóstoll Semmi sem akadályozza meg az ötletek papírba helyezésének tapintható kapcsolatát. Ez olyan dolog lehet, amelyben büszke lehet. A hagyományok tiszteletben tartása mellett a „If” lehetőségek golyóstollát kölcsönöz elemekre a toll és a töltőtoll, hogy visszatérjenek kapcsolatba az írás örömével, míg a szokásos G2 golyóstöltő a modern írás kényelmét és sokoldalúságát biztosítja. . Tervezése a visszahúzódó szárításgátló kupak zökkenőmentes összekapcsolására, a szorító markolatának aktiválására, a kattintással illeszkedő utántöltő cseréjére és a kétlépcsős zsebcsatra összpontosít, amely a stílus, a gyakorlatiasság és az öröm érdekében élettartamot eredményez.

Projekt neve : Possibilities, A tervezők neve : Dave Colliver, Ügyfél neve : If.

Possibilities Golyóstoll

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.