Design magazin
Design magazin
Értékesítési Központ Belsőépítészet

Foco shopping mall

Értékesítési Központ Belsőépítészet Tervezésének a következő tulajdonságai vannak: tartsa meg az ügyfél három pontját, a magot vagy a terméket, először megtapasztalja termékét, majd eladja a terméket az ügyfélnek, a terméket ismételten tegye helyre, jelenítse meg, marketing, értékesítés, és ne hagyja figyelmen kívül a terméket tapasztalat, ugorjon közvetlenül az utolsó lépésre. Valójában az, hogy fokozza a márka teljes körű felhasználói élményét. Csak azért, hogy személyesen megtapasztalja a ruházatot, álljon az ügyfél szemszögéből.

Projekt neve : Foco shopping mall, A tervezők neve : ZHENG SONGLING, Ügyfél neve : Foco.

Foco shopping mall Értékesítési Központ Belsőépítészet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.