Design magazin
Design magazin
A Könyvespolc

More Is Different

A Könyvespolc A More is Different (MID) visszhangzik, és ötvözi az ácsok ősi ismereteit a kortárs formatervezéssel. Yves-Marie Geffroy új jelentést hoz a könyvszekrény használatának módjáról. Ebben az időtlen tervezésben és váratlan kísérletben megtalálható a koncepció, amely nem érinti a funkciót, az esztétikát, az ellenállást és a fenntarthatóságot.

Projekt neve : More Is Different, A tervezők neve : yves-marie Geffroy, Ügyfél neve : Yves-Marie Geffroy.

More Is Different A Könyvespolc

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.