Design magazin
Design magazin
Nyaklánc És Fülbevaló Szett

Ocean Waves

Nyaklánc És Fülbevaló Szett Az óceáni hullámokból készült nyaklánc kortárs ékszerek gyönyörű darabja. A formatervezés alapvető inspirációja az óceán. A nyakláncba vetített kulcsfontosságú elemek szélessége, életerő és tisztaság. A tervező a kék és a fehér egyensúlyának megfelelő egyensúlyát használta az óceán fröccsenő hullámainak látványának bemutatására. Kézzel készített 18K fehéraranyból, gyémántokkal és kék zafírral díszítve. A nyaklánc meglehetősen nagy, mégis finom. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a ruhák minden formájának, de jobban alkalmazható egy olyan nyakkivágással párosítva, amely nem fog átfedni egymást.

Projekt neve : Ocean Waves, A tervezők neve : Rajashri Parashar, Ügyfél neve : Rajashri Parashar.

Ocean Waves Nyaklánc És Fülbevaló Szett

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.