Design magazin
Design magazin
Ékszer Gyűjtemény

Imagination

Ékszer Gyűjtemény Yumin Konstantin készített dekorációjában a természet szó szerinti megismétlését nem látjuk. A szem formái különböznek, ezek nem a biológiai atlasz képei, nemesfémekben és drágakövekben kivitelezve. Ezek olyan tárgyak, amelyek egy személy arca és teste díszítésére készültek. Hogy örömet adjon minden nap. De mivel a művész képzelete teremtette formákat, érintés révén hordozzák magukban a természet életét. Az elpusztíthatatlan anyagok textúráján és tapintható tulajdonságain keresztül, a felületükön a fény és árnyék játékáig.

Projekt neve : Imagination, A tervezők neve : Konstantin Yumin, Ügyfél neve : Konstantin Yumin .

Imagination Ékszer Gyűjtemény

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.