Design magazin
Design magazin
Az Összecsukható Szék

Flipp

Az Összecsukható Szék A folyó mozgás és a funkcionalitás ihlette, a Flipp szék a minimalizmust és a kényelmet ötvözi a vonzó megjelenésben. A szék célja, hogy praktikus és megkülönböztető ülő megoldást kínáljon a modern belső térhez. A kialakítás egy téglalap alakú talppal, három lábakkal és egy üléssel rendelkezik, amely szükség szerint könnyen be- és kifelé fordul. Könnyű, könnyen tárolható és mozgatható a összecsukható szerkezetnek köszönhetően a szék napi használatra vagy extra ülőhelyként szolgál, ha barátok látogatnak meg.

Projekt neve : Flipp, A tervezők neve : Mhd Al Sidawi, Ügyfél neve : Mhd Al Sidawi.

Flipp Az Összecsukható Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.