Design magazin
Design magazin
Könyvjelző

Brainfood

Könyvjelző A Brainfood könyvjelzők humoros megközelítés az olvasáshoz, mint "agy táplálékához", tehát kanálban, villában és késben vannak kialakítva! Az olvasmányától, az irodalomtól függően, kiválaszthatja a megfelelő formát, pl. a romantikus és szerelmi történeteknél inkább a kanál könyvjelzőt, a filozófiában és a költészetnél a villás alakú, valamint a komédia és a scifi olvasmányoknál a kés választható. A könyvjelzők számos témában megtalálhatók. Itt van görög ételek, görög nyár és görög motívumok, mint a hagyományos görög emléktárgy új tervezési javaslata.

Projekt neve : Brainfood, A tervezők neve : Natasha Chatziangeli, Ügyfél neve : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Könyvjelző

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.