Design magazin
Design magazin
Az Üveg

North Sea Spirits

Az Üveg A North Sea Spirits palack kialakítását a Sylt egyedi jellege ihlette, és magában foglalja a környezet tisztaságát és tisztaságát. Más palackokkal ellentétben az Északi-tengeri Spiriteket teljesen színtelen felület borítja. A logó a Stranddistel-t tartalmazza, amely csak a Kampen / Sylt területén létezik. A 6 íz mindegyikét egy adott szín határozza meg, míg a 4 keverék ital tartalma megegyezik a palack színével. A felület bevonása puha és meleg kézérzetet biztosít, és a súly növeli az értékérzékelést.

Projekt neve : North Sea Spirits, A tervezők neve : Ulrich Graf, Ügyfél neve : Skiclub Kampen North Sea Spirits.

North Sea Spirits Az Üveg

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.