Design magazin
Design magazin
A Villa Belső

Chinese Style Villa Design

A Villa Belső A kínai stílusú belsőépítészet az elmúlt évek tendenciája, különösen a sikeres üzlettulajdonosok és a méltóságok számára. A HXL belsőépítészeti stúdió folyamatosan feltárja és feltárja ennek a stílusnak a dinamikáját, folyamatosan az ősi kínai hagyományos dekorációs technikákkal, hogy kinyerje a releváns elemeket. modern design stílusú anyagok és technológia, a kölcsönös integráció, tanuljanak egymástól, és arra törekedjenek, hogy más érzést nyújtson Önnek.

Projekt neve : Chinese Style Villa Design, A tervezők neve : Xulong Huang, Ügyfél neve : HXL Interior Design Studio.

Chinese Style Villa Design A Villa Belső

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.